Forum
Site menu
Login form
E-mail:
Password:
Search
Monday, 2010-03-15, 9:22 Am
Welcome Guest

Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FORUM Open.oPn.Ro » SUGESTII/INTREBARI/DISCUTII » owner-ilor
owner-ilor
titirik13Date: Saturday, 2009-10-10, 9:21 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Users
Status: Offline
sunt dispus la o colaborare in legatura cu serverul de cs.
merg pana si la hosting daca voi il puneti pe linux (centOS).
system pe care rulez in prezent.
nu ma intereseaza admin sau drepturi speciale.
as aprecia foarte tare daca serverul ar fi steam only.
dar daca sunt mereu admini competenti prezenti pe server, as trece si peste asta.
locuiesc in drumul taberei, si disponibil sunt duminica.... si atunci cand nu fac treburi casnice. in rest... muncesc de dimineatza pana seara.
nu accept control de la distantza decat limitat in intervale orare, doar cand sunt eu acasa (ma refer la ssh sau la vnc ori alte metode de remote desktop).
yms "catrinescurazvan" cel mai des. raspund insa si la "titirik13" dar mai rar. nu dau accept oricui, asa ca prezinta-te inainte sa ma adaugi in lista (briefing).

Message edited by titirik13 - Sunday, 2009-10-11, 9:31 Am

criss_andraDate: Monday, 2009-10-12, 11:07 Am | Message # 2
Lieutenant
o mik parere am si eu si sper sa nu te superi la ceea ce zic .... mie unu nu mi-ar place sa fie serverul numai pt cei cu steam,,,pana aqm zicea testy k este un server pt amatori,nu toti care joak au steam nu k ar fi greu sa cumpere dar,,,dak vrea sa fak un server de pgl nu am nik impotriva smile bft

ValyDate: Monday, 2009-10-12, 3:51 PM | Message # 3
Major
Group: Moderator
ar fi indicat k toti jucatorii de cs sa aibe steam:)
numai beti si voi o lada de bere si va lua-ti steam smile smile
interesanta propunere tititik !!!

QuakieDate: Tuesday, 2009-10-13, 3:01 Am | Message # 4
Owner
Group: Open Cs
net bun avem unde sa il hostam avem avem tot ce ne trebuie multumim mult pentru propunere singurul lucru care trebuie sa-l mai rezolvam este sa scapam de flood probabil k serverul o sa ruleze pe linux in viitorul apropiat ,dupa ce scapam de flood nu cred k o sa mai existe probleme doar problema adminlor care sufera care nu au un comportament adecvat

titirik13Date: Tuesday, 2009-10-13, 8:49 PM | Message # 5
Lieutenant
nu insist, voi stiti mai bine. in orice caz... imi pare rau ca nu va pot ajuta. (pentru linux, va recomand centOS updatat la zi) serverul meu e disponibil
si in legatura cu adminii.... daca ar pedepsi orice abatere si nu doar unele sau pe unii, cred ca si p-asta ati rezolvat-o.
si pedepsele catre jucatorii care nu respecta regulamentul, cred ca ar trebui sa fie mai radicale. e prea marfa serverul sa (cine stie cum) ramaneti fara jucareti.
mie imi vine sa-mi tai venele cand sunt probleme si nu pot intra sa ma alerg pe server sau cand se incarca cate o harta greu.
de aceea, vorba romanului: "are balta peste".

Message edited by titirik13 - Tuesday, 2009-10-13, 10:29 PM

titirik13Date: Monday, 2010-01-25, 2:57 PM | Message # 6
Lieutenant
inca un aspect as vrea sa lamuresc.
am primit de la quakie "imunity" pe server. multumesc foarte mult pentru acest avantaj, dar incepand cu maine, 26. 01, am sa incep si eu munca si din acest motiv am sa intru mai rar pe server la joc. daca trebuie sa folositi imunitatea pentru altcineva, din partea mea nu e absolut nici o problema. adik am sau nu imunitate, slot sau orice alt avantaj. poate trebuie altcineva premiat pentru "cinestiece" si nu e loc de mine. ideea e ca nu ma supar si nu cer nici o justificare. eu intru daca e loc si daca nu e... asta e, n-au intrat zilele-n sac.
oricum vroiam sa stiti (ownerii de la care am imunitatea) ca am sa raresc prezenta, cu pareri de rau. imi place foarte mult cs-ul in special sa joc pe open.opn.ro, dar prioritatile mele sunt altele. (see attach file).
Attachments: 8617677.jpg(62Kb)

RomaDate: Monday, 2010-01-25, 3:13 PM | Message # 7
Private
titirik eu nu-mi dau cu parerea legat de discutia de aici...vreau doar sati urez sanatate tie si familiei ai un copil extraordinar sa-ti traiasca:X.
[scz ca sunt offtopic]

QuakieDate: Tuesday, 2010-01-26, 0:29 Am | Message # 8
Owner
Group: Open Cs
ai primit imunitate si slot pt k iti place open.opn.ro si vei ramane cu ea chiar dc o sa intri mai rar , multa bafta

titirik13Date: Tuesday, 2010-01-26, 9:11 PM | Message # 9
Lieutenant
nice, 10x 4 that!

Forum » FORUM Open.oPn.Ro » SUGESTII/INTREBARI/DISCUTII » owner-ilor
Page 1 of 11
Search:

Statistics