Forum
Site menu
Login form
E-mail:
Password:
Search
Thursday, 2010-03-18, 7:55 Am
Welcome Guest

Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FORUM Open.oPn.Ro » CERERE UNBAN » Din Nou BAN!!!!!!!!!!
Din Nou BAN!!!!!!!!!!
jZBDate: Sunday, 2008-11-16, 11:52 PM | Message # 1
Lieutenant
Group: Users
Status: Offline
Nick:DjinN

Data si ora cand ai primit ban: voi sa stiti

Adminul care tia dat bann: ala care stie sa dea pe clasa

Motivul: ....

IP:92.80.231.250

Testy sau Quakie .. cry luati vere masuri ...vreau sa intru pe sv si "You have banned from this server" dupa aud iar "DjinN dc nu ai mai intrat pe sv... sau nu mai stiu ce

VA ROG LUATI MASURI CU BANU` PE CLASA DE IP !!!!

QuakieDate: Monday, 2008-11-17, 2:06 Am | Message # 2
Owner
Group: Open Cs
man problema k e un sat de unde e si claudiu cenusha si testy are boala mare pe aia de acolo ...cika vb urat au coduri si avand mare boala pe ei le da pe clasa de ip si din pacate si tu faci parte din acea clasa de ip...sper sa rezolvam cat mai curand problema ta smile

jZBDate: Monday, 2008-11-17, 5:42 PM | Message # 3
Lieutenant
ok ...sper sa fie cat mai curand.. 10x

crawlerDate: Monday, 2008-11-17, 8:59 PM | Message # 4
Private
banuiesc ca si eu am aceeasi problema avand in vedere ca testy mi'a spus ca am aceeasi clasa de ip cu cea mentionata mai sus biggrin ...

QuakieDate: Friday, 2008-11-21, 4:42 Am | Message # 5
Owner
dap si tu ai la fel...o sa gasim o modalitate sai banam fara sa va mai deranjam pe voi astept sugesti!

HuMiLiaTeRDate: Thursday, 2008-11-27, 9:59 PM | Message # 6
Sergeant
da nu inteleg da cineva ban sau se da singur ? :)) e bug ceva ?

TestyCOOLDate: Thursday, 2008-11-27, 10:04 PM | Message # 7
Owner
biggrin da e un bug;)) da serverul ban singur pe clasa aia:)) :P:P:P::P..l am dresat eu..voi credeti ca s a intalnit hotu cu prostu'vezi Doamne nu stiu sa apreciez jucatori ,vezi Doamne dau ban aiurea..ca sufar sau nu stiu ce..pff si voi umblati numai cu magarii prin cfg uri si alte prostii:P..sa fiti sanatosi..3 la 3 daca jok pe serverul asta si toti sa fie incepatori sint cel mai multumit;) numai sa nu umble cu magarii cum faceti multi:p

HuMiLiaTeRDate: Thursday, 2008-11-27, 10:18 PM | Message # 8
Sergeant
:)) magari cfg man cand o sa vezi casa ceva atunci sa critici singuru cod in cfg este recoilu daca nai observat se vede cand ai recoil ca sare tinta in sus si vine inapoi ... asa ca mai joaca cs si lasa fetele cand stai spec si le vrajesti tu wink si dupaia sa vi sa joci cu mine si sa zici ca am coduri in cfg !!!! multi admini au plecat din cauza ta si la owneri inafara de quakie wink ca voi nu stiti sa jucati cs frate joc si de pe sagetzi cu voi ma si va fac !!!! asa ca shh si jucati !!

jZBDate: Friday, 2008-11-28, 1:15 PM | Message # 9
Lieutenant
magarii in cfg...mda asta e tare

HuMiLiaTeRDate: Friday, 2008-11-28, 11:05 PM | Message # 10
Sergeant
JZB zile la astia ca nu inteleg :)) cica am coduri in cfg :P:P singurul cod care il stiu este RECOIL si iti dai seama daca are recoil cand stai spec pe el si se vede cum sare tinta si vine la loc wink

jZBDate: Saturday, 2008-11-29, 0:52 Am | Message # 11
Lieutenant
mai pot sa zic ceva ?... care nu stie de treaba asta ... nu isi da seama...si pt informatia la lume no-recoil nu e cod...e un simplu script care a fost acceptat si in pgl...cum e si silent run-ul...care chiar un admin de pe sv il foloseste...dar nu stiu daca o sa va dati seama....

Astept sa ma informati si pe mn daca v-ati dat seama care e acel admin...

Message edited by jZB - Saturday, 2008-11-29, 0:53 Am

TaRyKDate: Saturday, 2008-11-29, 3:51 Am | Message # 12
Sergeant
eu sunt de acord q HuMi! testy nu joaca cs!! joaca din an in paste! el sta spect si face mijto de cutarescu si "vrajeste fetele"!!! daca tie iti convine sa joci cu DEFAULTS e treaba ta! Noi jucam cu CFG`uri ca ne permitem!;)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>HF&GL<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Message edited by TaRyK - Saturday, 2008-11-29, 8:51 PM

TestyCOOLDate: Saturday, 2008-11-29, 1:30 PM | Message # 13
Owner
joc din an in paste..hmm super tare...si deocamdata nu mi permit un cfg..hmm super tare...vrajesc fetele ,doar asta fac...hmm super tare...la naiba nu ai zis ma cenusa sa sint gay ce angry ...am eu nevoie de fete..aa? wacko

Message edited by panther - Saturday, 2010-02-20, 4:40 PM

crawlerDate: Saturday, 2008-11-29, 1:51 PM | Message # 14
Private
imi aduc aminte ce facea cenusha cu fetele :)) imi dadea mie ban ca sa le impresioneze ..sau nstiu ce incerca sa faca ... dar oricum eu vreau doar unban

TestyCOOLDate: Saturday, 2008-11-29, 6:25 PM | Message # 15
Owner
auzi cenusa..ce faceai tu..panaram o...mdea:P nu stiu pe cine vrei sa impresionezi aici pe forum dar esti cam pervers

titirik13Date: Saturday, 2010-01-30, 5:27 PM | Message # 16
Lieutenant
trebuia ca testy sa-ti spuna exact ce script folosesti si sa nu-l numeasca cod? era de la sine inteles ca e tot o magarie (vai de mine, e acceptat in pgl? tre' sa stim ce e asta? ce dracu mai e si pgl... n-am auzit). (de fapt ii spune "no recoil") voi cei care le folositi, stiti cel mai bine despre ce e vorba, nu mai faceti pe prostii. bine ca nu pot eu sa va impusc (4 real), exista legi. ca pe strada sunteti niste ratati care nici sa traverseze fara sa fie claxonati nu sunteti in stare... trebuie sa aveti voi un avantaj in plus fata de "prostime", ca voi sunteti "miejii din p.....", dar in spatele monitorului, cei mai zmei-paralei. altceva in afara de script-uri sau coade la cs (sa bagati nu sa faceti, nu ma mir ca nu sunteti in stare decat de copy/paste) mai stiti?
s-ar putea sa fi jignit pe unii dintre voi, imi asum fapta asta si imi cer scuze celor care nu sunt vizati... si owner-ilor care au propriul regulament aici.
sunt foarte dezamagit cand joc linistit si dintr-o data intra cate unul care ma si mir cat de bun e, dar primeste ban la un moment dat ca e codat.

P.S. - eu am incredere in admini, aici pe open.opn.ro -->:P;)

Message edited by titirik13 - Sunday, 2010-01-31, 11:44 Am

Forum » FORUM Open.oPn.Ro » CERERE UNBAN » Din Nou BAN!!!!!!!!!!
Page 1 of 11
Search:

Statistics